KENDİNİ AGRESİF VE KOMPLEKSLİ AMAA Bİ O KADARDA DOĞAL BULANLAR GİTSİNN :)))KOMİKK!!!!BENCE HER İNSAN KENDİNDEN BİŞEYLER BULACAK İVEDİKTE:)))HANİİ RECEP SEVDİĞİ KIZA DİYOR YA BU GÜZELLİĞİN ALTINDA Bİ ÇİRKİNLİK YATTIĞINI BİLİYORDUMMMM EVETTT İŞTE BUNUN GİBİİ:)) UNUTMAYINNN HEPİMİZ AZ BİRAZ AGRESİFİZDİR:))
Bende bir tavsiyede bulunuyum.
Genç türkcell e üye iseniz (yada bir tanıdığınız üye ise) Pazartesi ve Perşembe günleri 2 kişi 6 YTL ye istediğiniz filmi izleyebilirsiniz.
Metropol ve Megapol de.
Armada da Pazartesi, 7 YTL.
Normal Bilet Fiyatları 2 kişi Metropol ve Megapolde 10 * 2 = 18 , Armadada 11 * 2 = 22 YTL.
Halk günü gider, genç Türkcel numarası ve şifresi söylerseniz daha ucuza vizyon filimleri izlersiniz.
Bilenler vardır ama ben yinede söyliyeyim.
bizde bu akşam funda halamla şinasi sahnesinde SİVAS93 tiyatrosuna gittik.çok güzeldi çok duygulandım.bir haftadırki gösterimdeymiş ve tıklım tıklım.kaçıranlar 5/6 mayısta yoğun istek üzerine tekrarı var.
kaçırmayın derim.çok etkilendim o korkunç olayı resmen canlı bi şekilde yaşadım.ağlayacaktım kendimi zor tuttum.
sanatçılardan biri binbirgecedeki onurun annesi.meral çetinkaya.
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin